Hozzáadom ezt a lapot a kedvenceimhez, hogy bármikor elérhessem!
Elküldöm egy ismerősömnek az oldal Webcímét.
Ügyvitel Egyszerűen Excellel (Ügyviteli szoftverek) Felhasználói programok Egyszerűen Excellel Szoftverfejlesztés Ms. Excelre. A ZebraSoft e.v. szolgáltatásai Ingyenségek Lottó + más Megrendelés / Kérdés / Vélemény

ZebraSoftEV


Ügyvitel Egyszerűen Excellel .
Nyugta. Házipénztár-kezelő program
Telepítés
Megkívánt környezet A szoftver Ms.Office XP Visual Basic-el készült. A Ms. Excel 2000 utánni Excel-verziókkal tud működni. Ahol az Excel fut, ott fut a Nyugta is. Telepítés előtt az Excellben engedélyezni kell a makrók futását. (Eszközök menü/Makró/Biztonság) A közepes szint javasolt!
A DEMÓ telepítése A Webről letöltött fájl neve: 'nyugta+install.zip' A tömörítvény tartalmát (nyugta.exe és install.xls) egy ideiglenes könyvtárba helyezzük el, SOHA NE AZ ALAPKÖNYVTÁRBA!. Ha még nem engedélyeztük az Excelben a makrók futását, akkor most, az install.xls behívása előtt engedélyezni kell! (Excel/Eszközök/Makró/biztonság). Indítsuk el az install.xls-t, ami levezérli a telepítést. Másodpercek alatt feltelepül és kérni fogja az indító lemezt. Klikkeljünk az IGENre. Indító lemez hiányában DEMÓ módban fog működni a program. A gyakorláshoz válasszuk a PRÓB négybetűs nevet.
A DEMÓ 30 napig használható. A Demóval minden indításkor új adatfájlt készít, felülírva a régit. Ezért a DEMÓval megkezdett munkát a végleges verzióval NEM folytatható! A DEMÓ innen letölthető. Ha még nincs letöltés-vezérlő a gépen, akkor a letöltés megkezdése előtt innen telepítsd!
A végleges telepítése Ha még nem engedélyeztük az Excelben a makrók futását, akkor most, az install.xls behívása előtt engedélyezni kell! (Excel/Eszközök/Makró/biztonság). Az indítólemezről ('A' = floppy, vagy 'P' = pendrive, vagy 'C' = CD) el kell indítani az install.xls-t, ami levezérli a telepítést. Másodpercek alatt elkészül. A véglegessel NEM folytatható a DEMÓval megkezdett munka.
A frissítések telepítése A Webről letöltött frissítő fájl neve: 'nyugta+install.zip' A tömörítvényt egy ideiglenes könyvtárban bontsuk ki, SOHA NE AZ ALAPKÖNYVTÁRBAN! A kibontott nyugta.exe - vel és az install.xls - el felül kell írni az indító-lemezen ('A' = floppy vagy 'P' = pendrive) lévő azonos nevű fájlokat, majd el kell indítani az install.xls-t. A frissítő program nem csökkenti a telepíthetőség számát! A CD-s változatban frissítésnek ez a módja nem alkalmazható. A letöltött frissítő *.zip fájlt egy ideiglenes könyvtárban kell kibontani (Soha nem az alapkönyvtárban!) majd a 'nyugta.xls'-el és az 'etalon.xls'-el felül kell írni a használatban lévő fájlokat. A CD-s változat frissítése nem tudja átvenni a programfájlban tárolt információkat, pl. a négybetűs neveket. A frissítések nem bántják az adatfájlokat!
A frissítő verzió innen letölthető. Ha még nincs letöltés-vezérlő a gépen, akkor a letöltés megkezdése előtt innen telepíthető!
Telepíthetőség száma Az 'A' verziónál a telepíthetőség száma = 12, a 'P' verziónál 24. Ezt azt jelenti, hogy ennyi gépre lehet a programot telepíteni. A pendriveon kapott szoftvernek egy azonnal futtattható telepített változata is van a pendriveon. Ezáltal a program HORDOZHATÓ (mobil), bárhol használható ahol számítógép van. Ehhez az adatfájl(ok)at a pendrivera kell másolni, vagy eleve ott kell létrehozni. A CD-s programok telepíthetősége nincs korlátozva.
Az adatfájlok másolhatók, de az Nyugta másolatai üzemképtelenek.
A program alkotó elemei
Fájlok A program alapértelmezésben a 'C:\ZebraSoftEV \Nyugta\' helyre települ. Itt található a nyugta.xls - a tulajdonképpeni program, az etalon.xls - Ebből állítja elő a program az új adatfájlokat és a nyugta.rar - ellenőrző fájl.
Csak a programfájlt szabad behívni, a másik két fájl megnyitása a program működését veszélyezteti.
Belső elemek Kiadási pénztárbizonylat, Bevételezési pénztárbizonylat (Nyugta) és Pénztárnapló
funkciók A bizonylat (Bevételi - Kiadási - Bevételi) egérklikkre vált. Pénztárankénti pénztárnapló nyomtatása
A program tulajdonságai
Első indítás Első indításkor az indítólemeznek a helyén kell lennie (-kivéve természetesen a DEMÓ módot.) Kér egy négybetűs rövidített nevet. A gyakorláshoz válasszuk ki a PRÓB nevet, vagy adjuk meg a cég rövidített nevét.
Programleírás van? Igen, a Vezérlő oldalon az 'ismertető' gombra klikkelve részletes leíráshoz jutunk.
Képernyő-beállítás? Igen, a vezérlő felületen lévő csúszka segítségével úgy állíthatjuk a képernyőt, hogy a kép középre kerüljön.
Van saját menü? Nincs. Minden funkció gombja a képernyőn található.
A kiállított bizonylatok utólag módosíthatók? Nem! Ez nem felelne meg a törvényi előírásoknak.
A kiállított bizonylatok utólag törölhetők? Nem! Ez nem felelne meg a törvényi előírásoknak.
Az átlagos pénzforgalmat és átlagos pénzkészletet számol? Nem a Nyugta programnak nincs ilyen funkciója jelenleg.
Kezelhető e vele több pénztár? Minden négybetűs felhasználóhoz bármennyi pénztár-napló nyitható. A pénztárakat hárombetűs azonosítóval kell megkülönböztetni. Az egyes pénztárak forgalma és egyenlege a Nyomtatás gomb megnyomásával érhető el, - ami nem jelent okvetlen nyomtatást is! A pénztáranként kinyomtatott pénztárnapló lehet a feladás a könyvelés részére.
Milyen pénznemmel működik a program? Bármilyen és bármennyi pénznem megadható és a későbbiekben listából választható. Természetesen egy pénztáron belül célszerű azonos pénznemmel dolgozni.
Terhelhetőség? Évente 65000 bizonylat készíthető (Kivét, Bevét összesen).
Kinek ajánljuk a programot? Nincs kiemelt ajánlati kör, bárhol használható a program.
Hálózatos munkára alkalmas? Elvileg igen, de a program igen kis mérete miatt célszerűbb a gépenkénti telepítés.
Milyen modulok csatlakoznak hozzá? A Nyugta programnak nincsenek moduljai.
Az adatfájl másolható? Igen, az adatfájl másolható, (pl. pendrive-ra, vagy vissza.) de a Nyugta program csak a telepített helyen működik.
Milyen eszközök segítik a gyors munkát? A bizonylatra felvitt nevek a következő alkalommal listából választhatók. Gyors váltás Kiadási és Bevételezési bizonylat között. Ismétlődő adat esetén régebbi bizonylat adatai visszahívhatók és csak a bizonylatszámot kell megváltoztatni. Új bizonylat esetén sem törlődik automatikusan minden adat az űrlapon.
Kell e valamilyen ismeret a használatához? Magához a program kezeléséhez elenyésző számítógépes ismeret szükséges.
Beszerzés programkövetés, díjak, árak
Megrendelés A program itt is megrendelhető. A program ára: 'A' verzió = 12000Ft, 'P' verzió 16000Ft, 'C' verzió 10000Ft + felhasználónként 3000Ft (minimum két felhasználós lehet.) Utánvétes megrendelés esetén + 1500Ft postaköltség. Utalás esetén a postaköltséget nem kell megfizetni. Az ár tartalmazza a 0% ÁFA-t és az adathordozó árát is. (Legalább négy program megrendelése esetén jelentős kedvezmény! Lsd. az árjegyzéket) Az átutalást kérem a 11773212-00103842 OTP számra. A számlát a szoftverrel együtt 24 órán belül a megadott címre postázzuk.
Az "olcsó de jó" a ZebraSoft e.v.-nél nem csak üres szlogen!
Telepíthetőség A program igen könnyen telepíthető, de szükség esetén igényelhető a segítség.
Betanítás van -e? A program kezelése igen egyszerű de igény esetén kérhető a bemutatása.
Helyszíni munka díjai: A helyszínen végzendő telepítést, vagy betanítást, vagy frissítést itt kérheti, amelynek díjai: az első óra 5000Ft, minden további megkezdett óra 2000Ft. Dél-Budapest és környezetén kívül eső részeken + 150Ft/km.
Javítások, frissítések készülnek? Amennyiben a program javításra szorul, vagy módosul, akkor a frissítések ingyen letölthetők a ZebraSoft e.v. Weblapjáról.
Ügyelet, karbantartás? Igen, ellevélben, telefonon, skypeon.
A szoftver, vagy az indítólemez cseréje, telepíthetőség újraindítása Átírás flopyról-flopyra az 'A' verziós program aktuális árának 50%-a.
Átírás flopyról pendrivera : Az 'P' verziós program aktuális árának 50%-a.
Átírás pendriveról pendrivera: programonként a 'P' verziós program aktuális árának az 50%-a.
Az átírás a telepíthetőség számát is előről indítja. 'C' verzió esetén a program aktuális árának 50%-a.
Módszer: Postai úton címemre elküldik az eredeti indítólemezt buborékos borítékban (Cím: ZebraSoft e.v. Köbli Ferenc Bp. 1215 Katona József u. 13-15/A/16.), jelzik az igényt és a visszapostázás címét. A szolgáltatás árát + 500Ft postaköltséget vagy mellékelik, vagy átutalják a 11773212-00103842 OTP számra.
FÓRUM F órum, bejegyzés Fórum, olvasás
Hírlevél Kérsz információt a letölthető frissítésekről, módosításokról? IGEN Ÿ NEM lemondom.

(M)Ilyen világban élünk?!
     (M)ilyen világban élünk!? Fórum   Ž Hozzászólás / Vélemény

Enveco Free Stat InterStat.hu

impresszum
OfferPoint